Corona regelement

 1. Bij verkoudheidsklachten, griep, loopneus, keelpijn of koorts tot 38 graden van zowel fotograaf als opdrachtgever, alsmede personen die meekomen waaronder ook kinderen, dient de afgesproken datum en tijd opgeschort te worden. Bij deze klachten dienen alle bezoekers minimaal 24 uur genezen te zijn.
 2. Bij benauwdheid, koorts boven 38 graden of positieve test op Corona van fotograaf, opdrachtgever, gezinsleden of personen waarmee de afgelopen 14 dagen nog contact is geweest, dient de afgesproken datum en tijd opgeschort te worden. Men dient minimaal 10 dagen genezen te zijn of niet in contact geweest te zijn met personen die positief zijn getest.
 3. Fotograaf houdt nauwlettend de berichtgeving van RIVM en overheid in de gaten.
 4. Indien de overheid beperkingen oplegt, kan de afgesproken datum opgeschort worden tot nader order of geannuleerd worden.
 5. Lees goed de aanwijzingen die de fotograaf schriftelijk verstrekt.
 6. Luister ter plekke ook goed naar de aanwijzingen van de fotograaf.
 7. Een dag van tevoren dient de opdrachtgever een digitale gezondheidsverklaring in te vullen waarvoor de fotograaf een link aan de opdrachtgever zal verstrekken.
 8. Vanwege de beperkte ruimte het verzoek om bij studioshoots geen broertjes, zusjes, vriendinnetjes mee te brengen die niet voor de shoot komen.
 9. Was uw handen en die van uw kind minimaal 20 seconden bij binnenkomst met zeep in de daarvoor bestemde was/toiletruimte en droog ze af met de daarvoor bestemde papieren handdoekjes.
 10. De fotograaf zal tijdens de styling een mond/neusmasker dragen. Indien gewenst draagt de fotograaf ook tijdens de shoot een mond/neusmasker.
 11. Voor bezoekers is het niet verplicht een mond/neusmasker te dragen.
 12. Voor Corona gelden afwijkende voorwaarden voor opschorting en/of annulering.

Copyright Robtopfoto