Rembrandt fotografie

Met de Rembrandt fotografie, ook wel fine art genoemd, heeft Rob Topfoto al diverse nationale en internationale publicaties, prijzen en plekken op gerenommeerde exposities behaald.

Rembrandt was een meester in het schilderen van de lichtinval bij zijn portretten. Deze techniek wordt in de fotografie nu nog steeds toegepast als het Rembrandt licht. Deze techniek pas ik ook toe bij mijn fine art portretten.

Spreekt deze stijl U aan, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Whatsapp


Phone

Rembrandt fotografie
Rembrandt fotografie

rembrandt fotografie van uw kind

Rembrandt fotografie, uw kind in de stijl en met de belichting zoals de beroemde oude meester, Rembrandt dat deed. Laat mooie unieke foto’s van uw kind(eren) maken, een tijdloos werk voor aan de muur.

Rembrandt fotografie

Wat mensen over Rob Topfoto zeggen

Voor mijn dochter was het haar tweede shoot, dus weinig ervaring. Ze voelde zich snel op haar gemak en kreeg veel tips van Rob, waardoor ze snel zelfvertrouwen kreeg, wat je ook weer terug ziet op de foto’s. Heel blij met het resultaat.
Judith Kuijs
Gewoon een topfotograaf, zoals de naam al zegt.
Rob creëert echt geweldige foto’s!
Een vakman!
Roy Bruinsma
Suze (10) heeft model gestaan voor de promo video en Insta Reel die Rob Topfoto heeft laten maken door Zoe de Bruijn, Eyedream Films. Vooraf heeft Rob duidelijk aangegeven wat hij voor ogen had en welke foto’s hij graag wilde maken. Hij heeft de kleding voor de shoot geregeld en zelf het haar gestyled. Tijdens de shoot straalt Rob rust uit, is vriendelijk en geeft aanwijzigingen. Suze vond het een leuke samenwerking met Rob en Zoe en we zijn blij met de fine art foto’s.
Aanrader!
Ilse Höcker
Previous
Next

Meer reviews op Facebook


Facebook


Instagram


Whatsapp


Phone


Envelope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *