Liefdadigheidscampagne

Vanwege Corana kunnen de kinderen met een ernstige vorm van Cystic Fibrosis al bijna 2 jaar de deur niet uit en hun opa’s, oma’s en vriendjes niet zien.

De liefdadigheidscampagne is opgezet om de kinderen een hart onder de riem te steken..

Bekijk het project

Wilt u als organisatie ook een liefdadigheidscampagne laten shotten, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Whatsapp


Phone

Liefdadigheidscampagne
Liefdadigheidscampagne

Liefdadigheidscampagne cystic fibrosis

In 2021 werd ik gevraagd om foto’s te maken voor een liefdadigheidscampagne van een groep vrijwilligers die is verbonden aan het ziekenhuis in Praag.

Liefdadigheidscampagne

Wat mensen over Rob Topfoto zeggen

Voor mijn dochter was het haar tweede shoot, dus weinig ervaring. Ze voelde zich snel op haar gemak en kreeg veel tips van Rob, waardoor ze snel zelfvertrouwen kreeg, wat je ook weer terug ziet op de foto’s. Heel blij met het resultaat.
Judith Kuijs
Gewoon een topfotograaf, zoals de naam al zegt.
Rob creëert echt geweldige foto’s!
Een vakman!
Roy Bruinsma
Suze (10) heeft model gestaan voor de promo video en Insta Reel die Rob Topfoto heeft laten maken door Zoe de Bruijn, Eyedream Films. Vooraf heeft Rob duidelijk aangegeven wat hij voor ogen had en welke foto’s hij graag wilde maken. Hij heeft de kleding voor de shoot geregeld en zelf het haar gestyled. Tijdens de shoot straalt Rob rust uit, is vriendelijk en geeft aanwijzigingen. Suze vond het een leuke samenwerking met Rob en Zoe en we zijn blij met de fine art foto’s.
Aanrader!
Ilse Höcker
Previous
Next

Meer reviews op Facebook


Facebook


Instagram


Whatsapp


Phone


Envelope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *