Orthodontist in Zaandam

Het is niet raar om met je beugel op de foto te gaan. Laat je van je beste kant zien, kies voor beugel fotografie om met je stoere beugel op de foto te gaan.

4 jaar geleden startte ik met beugel fotografie. Nadat ik dit project 4 jaar geleden startte, dacht ik dat er misschien een paar kinderen zouden komen maar de aanmeldingen waren overweldigend. Er waren zelf kinderen die hun ouders vroegen of ze bij mij op de foto mochten met hun beugel.

Bekijk het project

Overwint uw kind ook zijn/haar angst, neem dan contact op om de beugel fotografie sessie in te plannen.


Whatsapp


Phone

orthodontist in Zaandam
orthodontist in Zaandam

orthodontist in zaandam

Bent u net met uw kind bij de orthodontist in Zaandam geweest. Hoe mooi is het dan om deze fase van uw kind vast te leggen.

Maar dat is toch raar om met de beugel op de foto te gaan, zeker met een buitenboordbeugel. Helemaal niet, het hoort erbij, ik kan deze fase prachtig vastleggen.

orthodontist in Zaandam

Wat mensen over Rob Topfoto zeggen

Voor mijn dochter was het haar tweede shoot, dus weinig ervaring. Ze voelde zich snel op haar gemak en kreeg veel tips van Rob, waardoor ze snel zelfvertrouwen kreeg, wat je ook weer terug ziet op de foto’s. Heel blij met het resultaat.
Judith Kuijs
Gewoon een topfotograaf, zoals de naam al zegt.
Rob creëert echt geweldige foto’s!
Een vakman!
Roy Bruinsma
Suze (10) heeft model gestaan voor de promo video en Insta Reel die Rob Topfoto heeft laten maken door Zoe de Bruijn, Eyedream Films. Vooraf heeft Rob duidelijk aangegeven wat hij voor ogen had en welke foto’s hij graag wilde maken. Hij heeft de kleding voor de shoot geregeld en zelf het haar gestyled. Tijdens de shoot straalt Rob rust uit, is vriendelijk en geeft aanwijzigingen. Suze vond het een leuke samenwerking met Rob en Zoe en we zijn blij met de fine art foto’s.
Aanrader!
Ilse Höcker
Previous
Next

Meer reviews op Facebook


Facebook


Instagram


Whatsapp


Phone


Envelope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik U helpen?